Alt i sutteflasker

Overgangen fra bryst til flaske til kop er ikke altid lige let, men søger man at gøre problemet lidt nemmere, bør man klikke sig ind på Brystpumpe.dk og tjekke deres udvalg af sutteflasker ud. Der findes nemlig ikke længere blot en enkelt udgave af sutteflasker, nej det er gået hen og er blevet en hel industri.

Man kan nemlig nu til dags få sutteflasker med én hank, eller med to hanke eller helt uden hanke. Man kan sågar få en selvopvarmende sutteflaske, som selv opvarmer den modermælkserstatning, man hælder i ved hjælp af en varmepatron i bunden. Det tager ikke mere end et par minutter, så har man varm mælk direkte på flasken. Det bliver jo snart ikke lettere. Derudover er der jo designs i alle regnbuens farver og former og i alverdens Disney motiver.

Sutteflasker til barnets udvikling

Man kan nu også få sutteflasker, der følger barnets udvikling, således at man starter med en sutteflaske med et enkelt hul i silikonetuden, og man kan så opgradere jo ældre og mere udviklet barnet bliver. Jo ældre barnet bliver, jo mere selvstændigt bliver det også og stadiet mellem sutteflaske og kop kan gøres lettere ved hjælp af en drikkekop.

Sutteflasker | Læs vores ultimative guide og køb flasker her ←

Det går i al sin enkelthed ud på, at en kop med to hanke, som passer til to små børnehænder, bliver påført en drikketud, så man undgår at få saftevand ud over hele kroppen, når man som barn ikke helt endnu har styr på motorikken. Man kan endda få nogle drikkekopper med et tilhørende låg, som man kan påføre, når der ikke bliver drukket af koppen, så man ikke spilder, hvis man vælter den.

Man kan hos Brystpumpe.dk endda gøre sit shopping projekt lettere ved at købe et startsæt før baby kommer til verden. Sættet indeholder en sutteflaske med et hul og en sutteflaske med to huller til når baby bliver lidt større. Derudover følger der en flaskerenser og en sut med i handlen. Det er dejligt for enhver nybagt mor, eller far for den sags skyld, at have sådanne ting på plads, før den lille melder sin ankomst i verden.

Når babyen først er født, er der begrænset tid til ting såsom at købe sutteflasker og krybbeseng og så videre. Skulle uheldet dog alligevel være ude og står man og mangler en helt speciel sutteflaske, er det så heldigt at man jo kan bestille den på internettet hjemme fra sin varme sofa uden at skulle forlade de trygge rammer derhjemme.

Man er som forælder jo altid klart mest interesseret i at overgange fra spæd til tumling skal forløbe let. Og med disse topmoderne, stilrene og let anvendelige sutteflasker og drikkekopper.

Brystpumper

Udover en sutteflaske, kan det også være fordelagtigt at købe en brystpumpe. En brystpumpe kan være manuel elektrisk og komme fra mærker som Medela, Philips Avent eller Beurer: Brystpumpe | Elektriske og manuelle fra Medela & Avent (bedst i test). Brystpumper gør det væsentligt nemmere at pumpe modermælken ud til senere brug.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Alt i sutteflasker, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *