Sådan opstod e-cigaretten

Historien omkring e-cigaretten er meget speciel og faktisk ret spændende, da de fleste ikke kender til den. Det var et produkt der bare lige pludselig var der, men ingen vidste helt præcist hvor det kom fra eller hvordan det kom til Danmark. Men det kom i hvert fald her til – i stor grad, endda. E-cigaretten er nemlig boomet frem i Danmark som et sundere alternativ til den konventionelle tobaksrygning. Derudover er der også den fordel, at det er væsentligt billigere og en del mere hygiejnisk og hensynsfuldt over for menneskerne omkring en. Passiv rygning er ikke længere et problem og man stinker ikke længere af røg flere dage efter.

Sådan opstod e-cigaretten som opfindelse

E-cigaretten som opfindelse opstod faktisk for meget lang tid siden. Længere end de fleste lige forbinder med sådan et stykke moderne teknologi. Udviklingen startede nemlig helt tilbage i 60’erne, hvor der var fuld fart på cigaretterne og askebægrene. Det blev dog aldrig en succes, da det var for upraktisk og bøvlet. Primært grundet den begrænsede mængde teknologi man havde tilgængeligt. Men omkring årtusindeskiftet, så blev der igen udviklet på det og så tog det for alvor fart. Den blev finpudset til det kommercielle marked og sendt ud til alverdens afkroge for at blive solgt – og det virkede.

Sådan opstod e-cigaretten i Danmark

E-cigaretten gjorde også sin entré i Danmark omkring årtusindeskiftet, men fik først for alvor fat i de sidste par år. For bare 7 år siden fandt man næsten ingen med en e-cigaret, men nu kan man næsten ikke gå ned i fakta uden at møde én der damper i stedet for at ryge. Det har dog også ledt til, at man i stigende grad er begyndt at lovgive omkring lige præcis denne type cigaret, så fremtiden for e-cigaretten kan være svær at dømme på, men sådan opstod e-cigaretten altså.

Historisk set, hvis man da kan tale om det i den relativ korte tidsperiode det drejer sig om, er e-cigaretten primært blevet solgt via e-cigaret butikker på nettet. I dag har salget dog også bredt sig til mange fysiske butikker.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Sådan opstod e-cigaretten, 8.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *