Find nye venner – også som voksen!

Nære og trygge relationer er afgørende for, om vi trives i vores hverdag. Hvis et menneske ikke har nogen tætte bekendtskaber inde på livet, er det ofte, at man bliver ensom og ender med at lukke sig inde i sig selv. Derfor er det vigtigt at have i hvert fald et par bekendte, man kan betro sig til og være tryg med i sin hverdag.

Starten på et nyt kapitel

Der kan være mange grunde til, at man ikke har nogen nære venner. Mange oplever det, når de flytter til en ny by, starter på nyt arbejde eller bliver skilt. Men selvom det ofte kan virke uoverskueligt at etablere et nyt netværk, er der masser af muligheder, selvom det kan virke som om, at alle andre har de venner, de har brug for.

Hvor skal man begynde?

En oplagt mulighed er at møde nye mennesker gennem fælles interesser – her kan man fx begynde til dans eller billedkunst på aftenskole eller blive medlem af en forening, der mødes fast. Det er også en mulighed at lave frivilligt arbejde, hvor man igen kan finde et job, der passer til ens interesser. En tredje mulighed er at oprette en profil på en side for folk, der søger nye venner. Disse fungerer ligesom datingsider men er for folk, der søger venner i stedet for en partner.
Det vigtigste er, at man kommer op af stolen og i gang i stedet for at vente på, at vennerne kommer til en.

Disclaimer

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *