Pris og kvalitet følges altid ad – eller hvad?

Som regel kan man godt regne med, at pris og kvalitet går hånd i hånd. Men der er nu undtagelser – tidspunkter, hvor man enten kan være uheldig, at betale alt for meget for en dårlig kvalitet – eller tidspunkter, hvor man ganske enkelt bare er super heldig, at få kvalitet til en fantastisk god pris.

Et af de steder, hvor det har vist sig, at pris og kvalitet ikke altid følges ad, er eksempelvis, når man har brug for et webhotel. Her er UnoEuro et godt eksempel på det tilfælde, hvor man er super heldig, at få kvalitet til en god pris. En rigtig god pris endda.

UnoEuro’s webhoteller er meget driftsstabile og velfungerende. Både sammenlignet med andre løsninger i samme prisklasse. Men også sammenlignet med webhoteller, som er en hel del dyrere. Hvordan UnoEuro gør det – og hvordan de kan få det til at hænge sammen økonomisk, skal jeg ikke gøre mig klog på. Men de gør i hvert fald et godt job, som virkelig kommer deres kunder til gode. Samme kvalitet til samme lave pris, skal man virkelig lede længe efter – hvis man da overhovedet kan finde det på det danske marked.

Skulle du nu sidde og få lyst til at prøve sådan et – i forvejen billigt – webhotel fra UnoEuro, gør det vel ikke noget, hvis du oven i købet kan få lidt ekstra rabat, vel? Og det kan man faktisk ganske let. F.eks. på abouteverything.dk, hvor du kan finde en UnoEuro rabatkode, som giver 3 mdr. ekstra oveni prisen.

 

Disclaimer

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *