I år skal der være styr på gaverne

Jeg plejer at være en af dem, som er for sent ude (som i alt for sent), når årets julegaver til familie og venner skal indkøbes.

Men i år skal det være slut – der være styr på det i god tid.

Så selv om vi er midt på sommeren, er jeg faktisk allerede gået i tænkeboks omkring, hvilke gaver de forskellige skal have og hvor meget jeg vil give for.

Ønskesedler

Ja, de kiggede godt nok lidt underligt på mig, da jeg spurgte de første om deres juleønskesedler. Midt på sommeren? Det havde de da overhovedet ikke overvejet endnu.

Men jeg sagde, at de kunne få nogle dage til at tænke over det og hvis de ikke kunne komme på noget, så ville de få en tegning, som jeg selv havde lavet eller en hjemmelavet sprællemand – og så kan det ellers være, at de kom i gang med at notere ned 😊

Der er mange fordele ved at gå tidligt i gang

Nu jeg er kommet til at tænke lidt over det, så kan jeg faktisk se en del fordele ved at være i god tid med julegaverne.

For det første undgår jeg selvfølgelig alt det stres og jag med gaveindkøbene i december måned.

For det andet er der heller ikke på samme måde udsolgt af alle de populære gaver – dem, som alle bare vil have og alle bare vil gi’.

Og for det tredje ser det altså ud til, at der også er en del penge at spare, hvis man lige holder lidt øje med de gode tilbud.

Der er selvfølgelig også nogle ting, man skal holde øje med, når man handler i så god tid. Bl.a. er der det med bytte- og returret. Den kan godt være lidt svær, når man køber i god tid. Men der er heldigvis mange muligheder for at købe gaver, hvor det ikke er noget problem. Det kan f.eks. være gavekort eller oplevelsesgaver.

Så selv om der er både fordele og ulemper ved at handle i god tid, så synes jeg bestemt, at fordelene er i overtal.

Jeg tænker bestemt ikke, at det er sidste gang, at jeg går i gang med julegaveindkøbene i rigtig god tid!

Disclaimer

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *