A-kasser for selvstændige

Mange tror, at det egentlig er lige meget hvilken a-kasse og hvilket kviklån eller SMS lån, man vælger, og lægger måske ikke så mange tanker i valget. En a-kasse burde passe til din profession, så de er i stand til at vejlede dig korrekt inden for dit felt. Det samme tænker man om en online bank, når man skal have et kviklån eller et SMS lån.Hos Trygt.dk kan du finde en billig a-kasse for selvstændige samt billige kviklån, som er i stand til at hjælpe med de lidt kringlede særregler, der omhandler a-kasser og lån til selvstændige:

Kviklån gratis og rentefrit ⇒ nye, bedste og billigste kvik lån 5000

Dagpengesatsen fastsættes centralt fra regeringens side, men på trods af at du får det samme udbetalt lige meget hvilken a-kasse, du er medlem i, så er der stadig en væsentlig forskel i a-kassernes kompetencer. Men eftersom dagpengesatsen er fast, vil det være hensigtsmæssigt at vælge en billig a-kasse for selvstændig, hvis du står med egen virksomhed, og skal sikre indkomstgrundlaget.

Omsætning og dagpenge

Det man dog skal være opmærksom på som selvstændig er, at dagpengene udregnes efter virksomhedens tidligere overskud. Hvis man i en længere periode har haft underskud, er man derfor ikke berettiget dagpenge. Denne detalje er uhyre vigtigt at kende til, så man ikke lige pludselig ender med at stå i en situationen uden nogen indtjening. Disse informationer og meget mere, kan du blive rådgivet i, hvis du vælger en a-kasse med fokus på de selvstændige. Prioriteterne skal være i orden, når man søger en a-kasse, og man burde ikke bare vælge den først og den bedste eller den man så på TV.

Stil krav

Man kan sagtens have forventninger og stille krav, da a-kassen skal udgøre et essentielt sikkerhedsnet, som man skal kunne stole på fuldt og fast. En a-kasse behøver ikke nødvendigvis være dyr, hvilket Trygt.dk lægger stor vægt på, da de forsøger at tilbyde en billige kviklån og SMS lån, der samtidigt lever op til det faglige niveau, som man burde forvente. Især indenfor den uforudsigelige verden det er at være selvstændig, er det godt hensigtsmæssigt at tage et kviklån, der kan være med hele vejen og vurdere, hvornår det er bedst at tage en sikre vej i stedet for at satse alt på at redde forretningen, når de hårde tider indtræffer.

Dette er prisen, som man betaler for at være selvstændig, men man behøver ikke være alene med bekymringerne, da din a-kasse kan være med hele vejen, yde støtte, rådgive og i sidste ende fungere, som sikkerheden, hvis det ikke går med din virksomhed. Humlen i det hele er, at uanset dit arbejde er det fordelagtigt at melde dig ind i en a-kasse, der er eksperter indenfor dette felt, så du er sikret en kompetent partner i mange år fremover.

Disclaimer

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *