Flere og flere spiller fodboldgolf

Fodboldgolf er et forholdsvist nyt fænomen, men det er stadig anerkendt flere steder i verden. Der spilles eksempelvis VM hvert år, og der er da også været en dansker, der har vundet verdensmesterskabet. Danskerne er generelt også begyndt at få øjnene op for denne sjove og hyggelige sport.

Hvad er fodboldgolf?

I fodboldgolf handler det om at få bolden i hul på færrest mulige forsøg. Der er op til 18 huller på banen. I stedet for en kølle, som i golf, skal du dog bruge dine fødder til at sparke bolden i hullet, der naturligvis passer til boldens størrelse. Typisk går man under spillet rundt i små grupper med en bold hver. Ligesom i minigolf tildeles holdet desuden en lille blok til at notere spillernes point ned. Den med færrest point (antal brugte spark) ved slut er vinderen.

God motion på en sjov måde

Det kan være god motion at spille fodboldgolf, særligt fordi du bevæger dig rundt på en stor bane. Det er dog noget, som man glemmer, da fokusset ligger på spillet. Det er desuden rimelig uformelt, og du kan ofte have barnevogn eller lignende med rundt på banen. Alligevel er det også svært ikke at blive revet med og løbe efter bolden i håbet om at kunne få den til at stoppe det rigtige sted ved at råbe ad den.

En sport hvor alle kan være med

Fodboldgolf er underholdende for både store og små, og det er måske også derfor, at flere og flere kaster sig ud i den alternative fritidssport. Uanset om du har styr på fodbold og sparker præcist, eller om du har lavt handicap i golf og putter perfekt, så er erfaringerne ikke nødvendigvis fordele. Derfor er det en genial familie aktivitet. Unge som gamle kan kæmpe med at sparke hårdt nok, og derfor bliver lattermusklerne også trænet godt af en omgang fodboldgolf. Her gælder det måske i virkeligheden om at skabe en fælles oplevelse.

Disclaimer

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *